top of page
Search

LSA:s President årets Avslutande Meddelande till LSA-medlemmar och sympatisörer.


Mr. David Ford, President, LSA

På söndagen den 18 december 2022 delade Liberian Swedish Association, LSA:s president, Mr. David Ford, ett avslutande meddelande med medlemmar och sympatisörer av LSA genom dess officiella WhatsApp-gruppsida.


Mr. Ford presenterade ett meddelande som var nedskrivet och organiserat i en sammanhängande ordning, där han berörde flera relevanta ämnen inom LSA-samhället. Han började med att tacka och uppskatta medlemmar och sympatisörer för deras stöd under 2022. Detta följdes av en ursäkt från ledningen för eventuella oavsiktliga brister och misslyckanden i utförandet av deras ledaruppdrag.


Mr. Ford uppmanade sedan medlemmarna att fortsätta tro på LSA, som grundades för att förena ALLA liberianer i Sverige under en gemensam organisation utan någon form av diskriminering.


Slutligen uppmanade Mr. Ford alla, inklusive ledningsmedlemmarna, att fortsätta visa god moral gentemot varandra inom LSA-samhället och gentemot andra. Han betonade vikten av att leva som goda medborgare i Sverige.


Avslutningsvis önskade LSA-presidenten medlemmar, sympatisörer och deras familjer en God Jul och ett Gott och Framgångsrikt Nytt År 2023!


Här är Mr. Fords fullständiga meddelande:

"Hej alla!

Hoppas att ni och era familjer mår bra!

När vi närmar oss slutet av ännu ett år och ser fram emot ett nytt, vill ledningen för Liberian Swedish Association, LSA, dela med oss av några tankar till er alla, medlemmar, supporters och sympatisörer av LSA:

1. Vi vill uttrycka vårt djupaste och mest uppriktiga tack till er alla för ert stöd under 2022 - genom att betala medlemsavgifter, delta i evenemang, möten och kommittéarbete. Ni har stått vid vår sida och stöttat det älskade LSA.

2. Vi ber om förlåtelse för eventuella misstag och brister som kan ha uppstått i vår strävan att utföra våra ledaruppdrag för LSA, oavsett om de var avsiktliga eller oavsiktliga.

3. Vi vill uppmana er alla att fortsätta tro på LSA, med eller utan den nuvarande ledningen. LSA grundades för att ena alla liberianer i Sverige under en gemensam organisation, utan någon form av diskriminering baserat på favorisering, stam, kön, religion eller ålder.

4. Vi vädjar till er alla, inklusive oss själva som ledare, att fortsätta visa god moral och respekt mot varandra inom vårt samhälle och gentemot andra. Det är också viktigt att vi lever som goda medborgare i Sverige genom att följa svensk lag och moraliska värderingar.

5. Slutligen vill vi önska er alla och era familjer en God Jul och ett Gott och Framgångsrikt Nytt År (2023)!

Må Gud fortsätta välsigna oss alla och LSA!

"Vår Gemenskap Är Viktig"

Tack!

David Ford

President, LSA"

0 views0 comments
bottom of page