top of page
Search

EFLA och LAN kommer att firandet av 26 juli 2023 och EFLAs årliga församling i Amsterdam.

Europeiska federationen för liberianska föreningar, EFLA, i samarbete med Liberianska föreningen i Nederländerna, LAN, kommer att vara värdar för den gemensamma firandet av Liberias självständighetsdag 2023 i Amsterdam. Firandet förväntas pågå under tre dagar; fredag den 28 juli, lördag den 29 juli och söndag den 30 juli 2023. En serie aktiviteter planeras för att fira tillfället under dessa dagar.




EFLAs årliga generalförsamling (AGA) är också planerad att äga rum under årets festligheter i Amsterdam. EFLAs verkställande medlemmar - ledare för EFLA och föreningarnas ordföranden (aktiva EFLA-medlemmar) över hela Europa kommer att träffas för att diskutera frågor som är relevanta för förbundets framsteg och tillväxt.


Dessutom kommer EFLA att hålla en allmän val vid årets AGA för att välja en ny uppsättning av förtroendevalda som ska sköta förbundets angelägenheter under de kommande två åren. Den nuvarande ledningen för EFLA kommer att avslutas i juli i år. Ledningen består av Mayango Clarance Arku, ordförande, Haja Sesay, vice ordförande, Francis Mensah, generalsekreterare, och Liana Ursa, ekonomisekreterare.


Enligt LAN är programmet för årets firande följande:

  • FREDAG, 28 juli 2023

Träff och hälsning (Sport)

EFLAs årliga generalförsamling (AGA) (Allmänna val)

  • LÖRDAG - 29 juli 2023

Utflykt

Röda mattan-bal

Osv.

  • SÖNDAG, 30 juli 2023

Grill och barbecue för att avsluta festligheterna.


Ledningen för både organisationerna, EFLA och LAN, uppmanar liberianer över hela Europa och andra platser att SPARA DATUMET och planera att delta i årets evenemang i Amsterdam, så att vi tillsammans kan fira MAMA Liberia med storslagen stil!


MER INFORMATION KOMMER SNART!


0 views0 comments
bottom of page