top of page
Search

Alexander B. Cummings kommer att besöka Liberianer i Skandinavien.

Herr Alexander Benedict Cummings kommer att besöka Skandinavien, särskilt Stockholm, Sverige, för att delta i en sammankomst inför valet 2023 i Liberia. Herr Cummings är ledare för Samarbetspartierna (CPP) och det Alternativa Nationalkongresspartiet (ANC) i Liberia. Den politiska ledaren kommer att ställa upp i det kommande allmänna valet 2023 i Liberia för att tävla mot president George Weah och andra aspirerande kandidater.


Enligt arrangörerna kommer herr Cummings att besöka Stockholm från den 14 till den 16 april 2023. Syftet med hans resa är att visa sitt stöd för liberianer i Skandinavien. Herr Cummings förväntas interagera, hålla samtal och svara på frågor om ämnen som påverkar tillväxten och utvecklingen av Liberia och liberianer både hemma och utomlands. Han kommer också att presentera varför han är den bästa presidentkandidaten i det kommande valet för att styra Liberia och bidra till stadig tillväxt och utveckling samt till livskvaliteten för liberianerna.



På liknande sätt berättade personer nära Cummings att hans besök i Skandinavien handlade om att samla in information för att förbättra tjänsterna för liberianer i Skandinavien under hans ledarskap som president för Liberia.


En stor fråga för liberianer i Skandinavien är bristen på direkt representation från Liberias regering. Det finns ingen liberiansk ambassad i Skandinavien. Det här fortsätter att vara problematiskt för liberianer, särskilt när de behöver skaffa eller förnya sina resehandlingar, födelsebevis och annat, samt få skydd från sin regering när de är utomlands. Mötet kommer att hållas den 15 april på Månskärvägen 10B, Kungens Kurva, Stockholm, med start kl. 18.00. Inträde och mat är gratis.


Vi uppmanar liberianer i Skandinavien och andra delar av Europa att delta i mötet för att kunna prata direkt med Mr. Cummings och ställa frågor om sitt land och om Cummings politiska planer för att leda Liberia och liberianerna.

Om du har frågor, ring telefonnumret som finns på bild.

0 views0 comments
bottom of page